Locaties
Over Innovative Dairy and Food Chains
Verandering en innovatie bewerkstelligen in de internationale zuivelsector
Ben jij die zuivelprofessional met een scherp oog voor innovatie, strategie en bestuur, en wil je graag je carrière naar een hoger plan tillen? Of misschien sta je op het punt om af te studeren voor je bachelor en heb je het gevoel dat je nog niet bent uitgeleerd en wil je jezelf verder professionaliseren in de zuivelketen? Dan is de master Innovations in Food and Dairy Chains jou op het lijf geschreven!
Deze masteropleiding richt zich op de volledige zuivelketen, van boer tot bord en alles daartussenin. Hoe kunnen landbouwbedrijven op een rendabele manier voldoende melk van uitstekende kwaliteit leveren met inachtneming van de (veiligheids)eisen van de keten? Hoe kunnen we verschillende processen innoveren om te voldoen aan de vereisten van de sector en de overheid? Dit zijn enkele vraagstukken waar je tijdens deze masteropleiding mee aan de slag gaat.
Je kunt je voor deze master inschrijven voor een voltijd- of deeltijdopleiding. Als je voor een voltijdopleiding kiest, duurt de master één jaar. Wanneer je voor deeltijd kiest, wordt de master gespreid over twee of drie jaar. In dat geval worden het eerste en tweede trimester afgesloten met een certificaat.
Meer over Hogeschool Van Hall Larenstein
Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) heeft verschillende mogelijkheden voor jou om te bouwen aan je professionele ontwikkeling. We hebben een uitgebreid aanbod om je expertise op het gebied van de transitiethema’s te vergroten. We bieden:
- diverse vormen van onderwijs;
- actuele thema's die raken
- hoge waardering van het werkveld voor onze opleidingen