Locaties
Over Leraar Consumptieve Techniek
Als leraar sta je aan de basis van een nieuwe generatie vakgenoten. In de huidige maatschappij wordt steeds meer tijd aan gezonde en gevarieerde voeding besteed. Om goed op deze ontwikkelingen binnen de foodsector in te kunnen spelen, zijn er vakmensen nodig die de nieuwe specialisaties beheersen en leraren Consumptieve Techniek die hun kennis kunnen delen. Ben jij werkzaam in de horeca of in de bakkerijsector en wil jij je kennis delen met een volgende generatie vakgenoten? In de opleiding Leraar Consumptieve Techniek leer je welke variatie aan lesmethoden je kunt toepassen zodat de leerstof voor je leerlingen begrijpelijk en boeiend is. In een uitgebalanceerd en uitdagend programma worden de educatieve en didactische thema’s ruim belicht. Met deze kennis en vaardigheden sta je sterker voor een groep of voor de klas. De opleiding wordt flexibel aangeboden. Samen met jouw studiecoach stippel je de optimale leerroute uit afhankelijk van je loopbaanperspectief, huidige werkcontext, tijd en motivatie. Flexibel studeren is voor de professional die graag bepaalt waar, wat en wanneer hij studeert. Zo kun je succesvol zijn in het combineren van je studie met je werk en je privé-leven.
Meer over Fontys
Leren van en met andere professionals. Kennis opdoen in en uit de praktijk, door samen te werken met medestudenten, vakdocenten en het werkveld. Samenwerken aan initiatieven en vraagstukken die de regio vitaler en duurzamer maken. En vervolgens deze kennis en ervaring direct toepassen in je werk. Fontys begrijpt dat jouw toekomst niet alleen bepaald wordt door jouw kennis, maar ook door wie je bent, je talenten, interesses en je vaardigheden. Bij Fontys begeleiden we jou hierin. Met kennis op maat, flexibel studeren én met een netwerk op maat. Alles samen op één plek voor professionals.